0

Nu aveți nici un produs în coș.

Bine aţi venit la Hands On Education

Hands On Education este importator si distribuitor la nivel national de jocuri si jucarii educationale, avand in portofoliu branduri renumite pe piata internationala, precum: Janod - Franta; Eitech, Calafant, Teifoc, Werkhaus - Germania; Walachia - Cehia; Minimi - Belgia; The Puppet Company - Marea Britanie, MAGFORMERS - Koreea de Sud, SES - Olanda.

Portofoliul Hands On Education acopera toate categoriile de varsta si cuprinde: jucarii din lemn, jucarii de impins, jocuri puzzle, seturi de constructie, jocuri de masa, jucarii creative, jucarii pentru joc de rol, instrumente muzicale, seturi de experimente, jucarii din plus pentru bebelusi, papusi de mana si de deget, jucarii pentru exterior, caleidoscoape si multe altele.

Promotii
banner

Termeni si Conditii www.HandsOnEducation.ro

Pentru folosirea corespunzatoare a acestui site (vizitarea site-lui, respectiv cumpararea de produse) este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Folosirea (vizitarea site-lui, respectiv cumpararea de produse) acestui site, implica acceptarea acestor Termeni si Conditii. Daca nu acceptati dispozitiile stipulate in "Termeni si Conditii", NU FOLOSITI acest site.

Magazinul online www.HandsOnEducation.ro este operat de S.C. Hands On Education S.R.L., CUI RO25857994, Atribut Fiscal RO, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub numarul J40/8636/06.08.2009, cu sediul in Bucuresti, Calea Rahovei nr 266-268, cont bancar RO88BTRL04101202P52180XX, deschis la Banca Transilvania – sucursala Lipscani, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr 15916.

 

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi uneori fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Comanda pe www.HandsOnEducation.ro

Pentru a face comenzi pe www.HandsOnEducation.ro, urmati pasii descrisi in sectiunea “Cum comand”. In urma lansarii comenzii si acceptarea acesteia de catre Echipa HandsOnEducation.ro, veti primi o factura proforma cu toate detaliile comenzii dumneavoastra (produsele comandate, valoarea comenzii, datele personale, etc.). Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra, va rugam sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt specificate in proforma.

         Modalitati de plata

Pe site-ul www.handsoneducation.ro sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:

  • ramburs

  • transfer bancar

  • plata cu cardul. Serviciul de plati online utilizat este PlationlineSunt acceptate urmatoarele tipuri de carduri: Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca handsoneducation.ro

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului. Vom putea refuza o comanda in conditiile in care:

  • nu avem pe stoc produsul comandat

  • plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar

  • plata dumneavoastra a fost refuzata de catre procesatorul de plati online -  in cazul platii cu card bancar

  • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

  • nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti varsta sub limita legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse HandsOnEducation.ro.

Daca, totusi, considerati ca produsele cumparate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, le puteti returna, urmand ca HandsOnEducation.ro sa va inapoieze contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca, in conformitate cu Ordonanta Guvernului 34/2014 prevede urmatoarele: "Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere"

Clientii HandsOnEducation.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. HandsOnEducation.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data notificarii in scris a renuntarii la cumparare de catre client (denuntarea contractului). Suma inapoiata, precum si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe email la adresa office@handsoneducation.ro. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. "Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridical sau “Comerciantii” nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Cititi Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea S.C. Hands On Education S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legislatie in conformitate cu Legea nr. 8/1996 cu modificarile aduse prin Legea 285/2004, Legea nr.329/2006 si Ordonanta de Urgenta nr. 123/2005 pentru protectia drepturilor de autor si a drepturilor conexe.

Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promotii si concursuri

HandsOnEducation.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor organizate pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

Top Vânzări

Recomandări

Recomandări

 
  Am avut niste intrebari legate de un produs si echipa de la relatii cu clientii a fost foarte prompta!
  Anca Popescu, CEO,
XYZ Solutions
  Ne plac foarte mult jucariile pentru micutii cu varsta sub 8 ani, sunt chiar foarte educative.
  Ioana, Mamica,
Alba-Iulia
  Cel mai mult ne place la acest magazin felul foarte usor de navigare. Astfel putem sa comandam foarte rapid ce ne dorim.
  Tudor, Educator,
Scoala Internationala