0

Nu aveți nici un produs în coș.

Bine aţi venit la Hands On Education

Hands On Education este importator si distribuitor la nivel national de jocuri si jucarii educationale, avand in portofoliu branduri renumite pe piata internationala, precum: Janod - Franta; Eitech, Calafant, Teifoc, Werkhaus - Germania; Walachia - Cehia; Minimi - Belgia; The Puppet Company - Marea Britanie, MAGFORMERS - Koreea de Sud, SES - Olanda.

Portofoliul Hands On Education acopera toate categoriile de varsta si cuprinde: jucarii din lemn, jucarii de impins, jocuri puzzle, seturi de constructie, jocuri de masa, jucarii creative, jucarii pentru joc de rol, instrumente muzicale, seturi de experimente, jucarii din plus pentru bebelusi, papusi de mana si de deget, jucarii pentru exterior, caleidoscoape si multe altele.

Promotii
banner

Hands On Education importator si distribuitor de jocuri si jucarii

Despre Noi

Hands On Education este importator si distribuitor la nivel national de jocuri si jucarii educationale, avand in portofoliu branduri renumite pe piata internationala, precum: Janod - Franta; Eitech, Calafant, Teifoc, Werkhaus - Germania; Walachia - Cehia; Minimi, Clics - Belgia; The Puppet Company - Marea Britanie; Magformers - Coreea de Sud; SES Creative - Olanda; Multiprint - Italia

Portofoliul Hands On Education acopera toate categoriile de varsta si cuprinde: jucarii din lemn, jucarii de impins, jocuri puzzle, seturi de constructie, jocuri de masa, jucarii creative, jucarii pentru joc de rol, instrumente muzicale, seturi de experimente, jucarii din plus pentru bebelusi, papusi de mana si de deget, jucarii pentru exterior, caleidoscoape si multe altele.

Descopera portofoliul Hands On Education! Jocuri si jucarii educative cu ajutorul carora copiii au posibilitatea sa experimenteze activitati specifice inteligentelor multiple care definesc competentele si aptitudinile lor (Gardner, 1983, “Teoria inteligentelor multiple”) 

 

Ce inseamna Hands On Education

Hands On Education a creat primul Centru Educational pentru Invatare Activa (Play & Learn) – spatiu virtual pentru copii cu varsta pana in 12 ani, parinti si educatori:

  • Sfaturi si instrumente pentru descoperirea si dezvoltarea competentelor si aptitudinilor specifice fiecarui copil, pentru o evolutie armonioasa, catre un adult independent, increzator in fortele proprii, dezinvolt, curajos si echilibrat.

  • O selectie de produse cu ajutorul carora copiii au posibilitatea sa experimenteze activitati specifice inteligentelor multiple care definesc competentele si aptitudinile lor (Gardner, 1983, “Teoria inteligentelor multiple”).

 

Filosofia Hands On Education:

  • Fiecare copil este unic – De aceea, este foarte important ca fiecare copil sa fie incurajat sa-si descopere si sa-si dezvolte propria individualitate.

  • Invatarea prin joc – Copiii invata cel mai bine atunci cand li se ofera sansa sa exploreze activitati care le stimuleaza curiozitatea si dorinta de a invata, intr-un mediu specific varstei lor.

  • Parintii si celelalte persoane apropiate joaca un rol important in educatia copiilor. La varste fragede, copiii invata si se distreaza cel mai bine in compania acestora.

 

Hands On Education – metoda educationala

  • Care este rolul educatiei daca nu acela de a pregati copilul pentru viata?

  • Educatia copilului presupune, pe de o parte, insusirea valorilor de familie, iar pe de alta parte, descoperirea lumii inconjuratoare din mai multe perspective: stiintifice, artistice, tehnic-mestesugaresti, etc..

  • Un instrument foarte util pentru invatarea activa este reprezentat de activitatile practice (in limba engleza: “learning by doing”, “hands-on learning”): excursii tematice; experimente stiintifice, activitati artistice, mestesugaresti, etc., avand la dispozitie jucarii si jocuri educationale adecvate varstei sau istrumente reale.

Top Vânzări

Recomandări

Recomandări

 
  Am avut niste intrebari legate de un produs si echipa de la relatii cu clientii a fost foarte prompta!
  Anca Popescu, CEO,
XYZ Solutions
  Ne plac foarte mult jucariile pentru micutii cu varsta sub 8 ani, sunt chiar foarte educative.
  Ioana, Mamica,
Alba-Iulia
  Cel mai mult ne place la acest magazin felul foarte usor de navigare. Astfel putem sa comandam foarte rapid ce ne dorim.
  Tudor, Educator,
Scoala Internationala