0

Nu aveți nici un produs în coș.

Bine aţi venit la Hands On Education

Hands On Education este importator si distribuitor la nivel national de jocuri si jucarii educationale, avand in portofoliu branduri renumite pe piata internationala, precum: Janod - Franta; Eitech, Calafant, Teifoc, Werkhaus - Germania; Walachia - Cehia; Minimi - Belgia; The Puppet Company - Marea Britanie, MAGFORMERS - Koreea de Sud, SES - Olanda.

Portofoliul Hands On Education acopera toate categoriile de varsta si cuprinde: jucarii din lemn, jucarii de impins, jocuri puzzle, seturi de constructie, jocuri de masa, jucarii creative, jucarii pentru joc de rol, instrumente muzicale, seturi de experimente, jucarii din plus pentru bebelusi, papusi de mana si de deget, jucarii pentru exterior, caleidoscoape si multe altele.

Promotii
banner

 Modalitati de livrare

 

  • Livrarea se face prin curier rapid, in urmatoarea zi lucratoare si costa 20 RON.

  • Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 200 RON.

  • Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.

  • Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, in 1-2 zile lucratoare, in orasele mari.

  • Livrarea se face intre orele 9 - 16. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii. 

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere poate depasi 24 (dar nu mai mult de 48) de ore fata de termenele afisate.

Top Vânzări

Recomandări

Recomandări

 
  Am avut niste intrebari legate de un produs si echipa de la relatii cu clientii a fost foarte prompta!
  Anca Popescu, CEO,
XYZ Solutions
  Ne plac foarte mult jucariile pentru micutii cu varsta sub 8 ani, sunt chiar foarte educative.
  Ioana, Mamica,
Alba-Iulia
  Cel mai mult ne place la acest magazin felul foarte usor de navigare. Astfel putem sa comandam foarte rapid ce ne dorim.
  Tudor, Educator,
Scoala Internationala